Hemmelighetene Til Eiendomsmegling: Å Selge Et Hjem

Du setter huset ditt på markedet. Utmerket!! Første råd er å lytte til eiendomsmegleren din, som vet alt om det lokale eiendomsmarkedet. Hvis du ikke har en, eller vil gjøre det selv, så er det første du trenger å gjøre å rydde opp!! Bli kvitt søppel og rot. Lei en lagringsenhet hvis du trenger det. Du må late som om den ikke er din lenger. Lykke til!

Når du pusser opp, vær oppmerksom på området rundt deg. Å bygge et basseng er en stor forbedring når som helst. Å bygge et basseng, tennisbane, pensjonat og spa i et område fylt med eneboliger er imidlertid kanskje ikke det beste valget. Hvis huset ditt er betydelig forbedret fra området rundt, vil du ha problemer med å selge når den tid kommer.

Få ovnen og klimaanlegget ditt vedlikeholdt før du lister opp et hjem. Vanligvis liker kjøpere ikke å kjøpe et hus som krever å måtte bruke mye penger på å måtte kjøpe en ny ovn. Derfor, hvis din AC og varmeapparat er i god stand, appellerer dette til mulige kjøpere mer.

For å hjelpe deg med å selge hjemmet ditt, kan du vurdere å male hver vegg en nøytral farge. Velg andre farger enn beige eller hvit. en potensiell kjøper går gjennom hjemmet ditt og prøver å forestille seg at de bor der. Hvis fargen på veggene er for dristig eller for intetsigende, vil de ikke tro at huset passer deres personlighet, og de vil gå videre.

Hvis du planlegger å bo satt og bo i hjemmet ditt en stund, noe som betyr de neste fem årene eller mer, ville det nå være et utmerket tidspunkt å gjøre noen hjemmeforbedringer. Kostnadene er til enhver tid lave ettersom entreprenører og dyktige håndverkere er arbeidsløs og leter etter kunder.

Når du selger hjemmet ditt, ansett din egen agent. Agenten representerer kjøperen, ikke deg, og derfor har de en interessekonflikt når det gjelder å hjelpe deg med å selge hjemmet ditt. Den ekstra kostnaden for deg å ansette din egen agent vil bli motvirket av gevinsten du vil se i de endelige forhandlingene om salgspris.

Å opprettholde utseendet til en eiendom som man markedsfører er en veldig nyttig måte å sikre at den forblir attraktiv og øke sjansene for at den selger. Enkel vedlikehold som å klippe plenen som det er nødvendig, vil holde utsiden ser best og ikke et øye for potensielle kjøpere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *